Pucius Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 (edited) Siema. Zamierzam sobie kupić Xperie zet jeden. I mam parę pytań. 1. Jak z aktualizacjami androida?2. Jak z zdjeciami i filmami?3. Jak z wydajnością i kompatybilnością w grach np. Gta vc czy sa jeżeli już jest.4. W jaki sposób podącza się pada od PS3 bo mi jeden zalega i czy to się paruje na stałe i w jakich grach działa.To na razie wszystko.Edit=5.Czy biorą na gwarancję w przypadku zalania?6.Czy jest żyroskop?7.Co trzeba kupić by grać i nie tylko na TV? Edited February 5, 2014 by Pucius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 1. Obecnie jest dostępny 4.3, KitKat ma niby być w tym miesiącu. Dalej nie wiadomo, ale podejrzewam, że na Kit Kacie się skończy wsparcie.2. W tym przedziale cenowym moim zdaniem bardzo dobre.3. Wydajność jest na wysokim poziomie, w San Andreas nie grałem, ale Vice City śmigało idealnie.4. Tutaj nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...