Elano Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Witam. Chciałbym prosić o pomoc w wycenie Nintendo DS Lite, akcesoriów i gier.Lista rzeczy:Konsola Nintendo DS LiteDwa rysikiEtuiPudełko + wszystkie papieryŁadowarkaPudełko na gry GamestopNanostray - sam cartCastlevania: Order of Ecclesia - sam cartCastlevania: Dawn of Sorrow - sam cartProfessor Layton and the Curious Village - pełen zestawAssassin's Creed: Altair's Chronicles - pełen zestawMetroid Prime Hunters - pełen zestawBrain Age - pełen zestawCastlevania: Portrait of Ruin - pełen zestawZałączam zdjęcia: https://plus.google.com/photos/108440932725832346517/albums/5976538979796533841?authkey=CK_gku2vi9fiwAEUważam, że konsola jest w dobrym stanie, a gry w bardzo dobrym. Jeśli ktoś mógłby pomóc mi w wycenie tego zestawu, to byłoby miło. Myślę, że ze 200 zł mogę za to żądać, ale może ktoś wie lepiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elano Posted February 5, 2014 Author Report Share Posted February 5, 2014 No nic, już sprzedałem. Temat można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...