alijons Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Witam, mam problem z questem w temacie. Mianowicie miałam znaleźć plany Srebrnej Ręki co też uczyniłam, ale dalej mam w dzienniku zadanie na ich szukanie, a nie mam że mam je teraz odnieść do Alei (czy jak ona tam miała). Coś zrobiłam źle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alijons Posted February 5, 2014 Author Report Share Posted February 5, 2014 to jak tutaj nikt nic nie wymyśli to poszukam jakiegoś kodu na anulowanie questa czy coś takiego, jeżeli taki jest. A żeby nie zakladać nowego tematu to poruszę drugi problem: Kiedy pada wokół mnie śnieg, ktoś używa dużej ilości czarów albo jestem w jaskiniach dźwięk zaczyna trzeszczeć. Kojarzy się to z zakłoceniami w radiu. Dodatkowo przy tym gra zaczyna dość mocno lagować. Może na to ktoś coś poradzi? Poza tym byłam prawie pewna, że na forum cda ktoś już ten problem poruszał ale nic nie znalazłam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sttark Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 (edited) W kwestii drugiego problemu nie mogę pomóc, ale kod na zaliczenie questa to:Otwórz konsole i wpisz setstage CR 10. Powinno pomóc.Jak nie pomoże spróbuj też komend.getstage C03 15getstage C03 20 Edited February 5, 2014 by Sttark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alijons Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 Albo robię coś źle albo to nie działa.Jak wpisuję setstage CR 10 i też tamte dwa to wyskakuje na przykład "Item 'CO3' not found for parameter Quest" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Spróbuj "SetStage CR10 20" dla aktywacji drugiej fazy lub 200 dla całego zaliczonego questa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alijons Posted February 7, 2014 Author Report Share Posted February 7, 2014 Albo ja jestem tępa albo ta gra jest tępa... Spróbowałam obu opcji które napisałeś. Tak dla pewności: ~ i wpisuje kod, zapisuje grę, wyłączam i włączam żeby zaskoczyło co nie? Teraz nie zwraca wgl żadnego komunikatu, ani że błąd ani że dobrze, wpisuje komendę i nie dzieje się kompletnie nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Nie trzeba restartować gry żeby wskoczyło, powinna ci od razu pojawić się aktualizacja dziennika. No i mam nadzieję że wpisujesz bez cudzysłowia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alijons Posted February 7, 2014 Author Report Share Posted February 7, 2014 Próbowałam na milion różnych sposobów. SetStage CR10 20 albo setstage CR10 20 albo setstageCR10 20 i milion innych. I kompletne zero jakiejkolwiek reakcji, po prostu nic się nie dzieje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...