emqi Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Zakupiłem ww. grę w Humblu, po czym ściągnąłem. Problem jest taki. Na starej wersji GfWL gra sięodpala, ale nie mogę zapisywać gry - bo nakładki LIVE w grze normalnie nie ma (tak, wiem usługa jes twyłączana, ale opcja offline powinna pozostać). Po instalacji nowszej wersji - Maaketplace, gra odpala sięna parę sekund. Z kolei gdy chcę odpalić Marketplace wyrzuca info, że muszę zainstalować Asystenta Logowania. Tu z kolei problem w tym, że mimo jego instalacji nadal jest błąd...Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exclusive Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Codemasters przenosi Dirta 3 na Steam, więc dlatego pewnie masz problemy.Marketplace został wyłączony w sierpniu 2013 roku, teraz jeszcze powinna działać usługa GFWL, ale jeśli nie działa, to lepiej poczekaj na przeniesienie gry na Steam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 (edited) Thx za odpowiedź, ale sorry za zawracanie tyłka - nie zauważyłem, że LiveID Assistant instalował się z błędem, gdyż z niewiadomych przyczyn wyłączyłem kiedyś Windows Update. Po włączeniu zainstalował się poprawnie i wreszcie gra śmiga.Or nie do końca. Mimo, że jestem zalogowany, to gra konta nie widzi. Ponadto przy podawaniu maila i hasła wyskakuje, że któreś jest złe, mimo że jestem 100% pewny, że są ok. Co za szajs.Ok, użyłem jakiś mózgotrzepnych sposobów, ale wreszcie z powodzeniem zalogowałem się do gry Na 100% do zamknięcia Edited February 2, 2014 by emqi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...