Evil Duo Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Witam,Mam kilka pytań związanych z ps3, szukałem informacji na różnych stronach, nie wiem czy wszystkie są prawdziwe i prosiłbym o weryfikację Mam wersję 12 gb (super slim) i chciałbym dokupić dysk, potrzebuję uchwyt mocujący, a dysk wewnętrzny to każdy do laptopa, tzn taki który ma 2.5 cala, 8 MB cache, pamięci podręcznej i prędkość obrotową 5400, może być więcej, ale to są minimalne wymogi?PS Store i PS +PS+, nie mam kardy kredytowej to nie mogłem sprawdzić wersji próbnej, ale mogę kupić kartę prepaid np na 3 albo 12 miesięcy i odblokować usługę tym kodem, wtedy nie potrzebuję karty kredytowej a będę mógł za darmo ściągnąć, w tym miesiącu Bioshocka i Metro.PS Store, z tego co zrozumiałem działa podobnie jak steam, tzn kartą prepaid mogę doładować konto na 100zł, kupić grę, zainstalować na dysku i grać.Nie muszę mieć ps+ żeby mieć dostęp do gier wykupionych w ps store ponieważ one są moje na zawsze?pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Sergi Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Dysk - Tak.PS+ - Dokładnie nie wiem jak to jest, bo ja zawsze kartą płacę, więc nie chcę Cię błąd wprowadzić. Niektóre kody nie wymagają karty, to wiem na pewno. I nie ma możliwości, że samo ściągnie Ci pieniądze z karty.PS Store - Tak. Gry raz kupione są już własnością Twojego konta i Twojej konsoli na zawsze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil Duo Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 Sergi: dzięki za pomocz PS+ miałem na myśli:Kiedy w CDA był kod na 30dniowy trial musiałem podać nr karty kredytowej. Jeżeli kupię kod na 3 miesiące PS+ to nie będę musiał podawać nr karty kredytowej żeby on zadziałał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Sergi Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Wiem, o co pytasz, ale nie mogę udzielić w 100% pewnej odpowiedzi : )Ale z tego, co znalazłem w sieci, to do zdrapek nie trzeba podawać kart:For the 30-day Free Trial, yes, a credit card is required (...) For the PS+ subscription cards (3 month & 12 month), a credit card is NOT required. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil Duo Posted February 3, 2014 Author Report Share Posted February 3, 2014 Sergi: dzięki za pomoc, tak też myślałem ale szukałem potwierdzenia temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artius Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...