Jump to content
Devius

Centrum sieci i udostępniania, połączenie pojawia się i znika.

Recommended Posts

Dzisiaj od rana mam taki problem, otóż na moim i mojej mamy laptopie nie wykrywa nam WiFi, a gdy włączę poczciwego peceta brata by skonfigurować router to w centrum sieci i udostępniania, a tam zonk - raz pokazuje, że nie ma połączenia, raz pokazuje, że go szuka. Restartowałem router ręcznie - nie pomogło, restartowałem modem - nie pomogło. Kiedy chcę sprawdzić co się dzieje przez rozwiązywanie problemów to raz pokazuje mi błąd, że mam problem z routerem, a innym razem, że nie mam podłączonego kabla ethernet. Kiedyś wystarczyło wejść na stronę ustawień routera i ustawić wszystko od nowa, lecz teraz nawet na tą stronę wejść nie mogę. Kiedy chcę "zainstalować" router od nowa z płyty, to też wyskakuje mi komunikat o problemie z kablem. To chyba raczej nie możliwe, by w kilka godzin od ostatniego używania internetu coś się z kablami mogło stać, prawda? Wszystko mam dobrze podłączone, jakieś propozycje jak rozwiązać ten problem?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...