Rankin Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Dowód: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Nargogh Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 What's THE DEAL with airplane food? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysquff Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Anything? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revy Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 dlaczego rankin jak pod spodem jest krankin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerHead Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Kto to jest Hiszpania? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hesher Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Czy sądzisz, że naukowcy stworzą kiedyś genetycznie zmodyfikowaną gąsienicę, która będzie w stanie zjeść dziesięciokrotność swojej masy w hot-drogach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3tris Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Gdzie się podziały tamte prywatki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Czemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sedinus Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Jak żyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podbiel Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 O której odjeżdża pośpieszny do Ciechocinka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Civril Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Czemu Hitler jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielik42 Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Dlaczego mewy szczekają? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Jaki masz zasilacz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rankin Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 (edited) What's THE DEAL with airplane food?It's The New Deal, a foreign relations direction. You barf, you lose.Anything?EVERYTHINGGGGdlaczego rankin jak pod spodem jest krankin?To mój brat-bliźniak. Dzielimy konto. Mam trzeciego, nazywa się krige.Kto to jest Hiszpania?Rasa koni.Czy sądzisz, że naukowcy stworzą kiedyś genetycznie zmodyfikowaną gąsienicę, która będzie w stanie zjeść dziesięciokrotność swojej masy w hot-drogach?Może.Gdzie się podziały tamte prywatki?Tam, gdze remeremeremereme rock'n'roll is kingCzemu?Bo nie ma dżemu marmelade.Jak żyć?Nie będę wam mówił, jak żyć. Mogę powiedzieć jedynie, że Korwin krul.O której odjeżdża pośpieszny do Ciechocinka?Trick question, do Ciechocinka nikomu się nie śpieszy.Czemu Hitler jest?Bo w klubach ciągle grają papapapoker face. Edited January 27, 2014 by Rankin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Nargogh Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Dlaczego jarasz się midikami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murezor Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Why won't stop the beat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rankin Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 Dlaczego mewy szczekają?Bo tak.Jaki masz zasilacz?Modecom 200W, czy to źle? Czy kucyk może się tak spaść, by nie dźwigły go magyczne skrzydełka?Tak.Dlaczego jarasz się midikami25/01/2014 23:17:59 JCR: a poza tym to fanatykiem midi nie jestem, lubię tylko utwory z Kyodai Mahjnogg (spokojniutkie), Frontiera (spokojniutkie), oraz Daggerfalla (...spokojniutkie)Why won't stop the beat?'cos cccan't control my feet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturzyn Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Czy pałasz do Nargoga szczerą nienawiścią? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathai_Nanjika Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 *PAC*? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3tris Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Czy to prawda, że pracujesz razem z Nargogiem i objadacie się wodorostami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fergiX Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Czemu Hitler jest?Bo w klubach ciągle grają papapapoker face.Czy byłeś kiedyś na "melo" gdzie elektro zabiło kilku uczestników rozdupiało ściany? ;P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerf0 Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Czy jak by kromkę chleba posmarować z obu stron masłem to upadła by ona na podłogę czy wirowała by 5 cm nad nią bez końca? Upadła na jedną, stronę, odbiła się, i upadła na drugą. Fizyka z poziomu podstawówki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rankin Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 Czy pałasz do Nargoga szczerą nienawiścią?Wręcz przeciwnie. Nargoge ma szczególne miejsce w mym sercu. Można wręcz powiedzieć, że go k- NO HOMO.*PAC*?Odmawiam komentarza.Czy to prawda, że pracujesz razem z Nargogiem i objadacie się wodorostami?To potwarz i wierutna bu*pffrrrttt*Czy byłeś kiedyś na "melo" gdzie elektro zabiło kilku uczestników rozdupiało ściany? ;PNo, Bonkers znalazł.Czy jak by kromkę chleba posmarować z obu stron masłem to upadła by ona na podłogę czy wirowała by 5 cm nad nią bez końca?Nie. Analogiczne eksperymenty z kotami kończyły się zniszczeniem obiektów badawczych.Wyńglem Ty kiedyś malował?Da, tawariszcz.Upadła na jedną, stronę, odbiła się, i upadła na drugą. Fizyka z poziomu podstawówki.Nieuk.Rankin zmienił nick Rządzisz Rank Danke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brylant Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Jak wspominasz pewną zabawę, która w swoim czasie skierowała mnie do Grajdoła, Olympus Actionus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rankin Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 Jak wspominasz pewną zabawę, która w swoim czasie skierowała mnie do Grajdoła, Olympus Actionus?Dość mile. Niestety w tamtym czasie miałem coraz mniej czasu na forum i moja działalność była raczej symboliczna, tu coś do dyskusji rzucić, tam Matriksa przyciąć kapkę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...