GaLaR Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Witam, dziś padła mi mysz, kochany G5 po 6 latach i 2 lutowaniach w końcu umarł . Chciałbym właśnie mysz w stylu G5. Nie mam podkładki i raczej wolę grać bez niej. Mysz do 100 zł oczywiście jak coś taniej się znajdzie to chętnie . Znalazłem Tracera Recona czy to będzie dobry wybór ? Skłaniam się właśnie do tej myszki wydaję się być niezła. Jak nie to proszę o inne propozycję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hya Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 weź się nie zastanawiaj i dołóż do g400s (od ok 200zł ) lub g500s (ok 260zł ) . Jest to odpowiednik w tych czasach twojej g5. Brać coś gorszego nie ma w twoim wypadku sensu, skoro miałeś dobry sprzęt (jak na tamte czasy ) to jaki sens pakować się w budżetówki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaLaR Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 1. Palm grip2. około 14,5 cmWidziałem tą g500s bardzo mi się podoba jednak ta cena . Niestety jestem przedstawicielem bardzo ważnej grupy społecznej czyli bezrobotny student, żyje tylko z pieniędzy które zarobiłem w wakacje. Musiałbym chyba przez 3 tygodnie nie jeść żeby mieć to 260 zł . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaLaR Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 Zaszła pomyłka... sorrki.Mój chwyt to Fingertip grip. Nigdy nie słyszałem tych określeń stąd pomyłka .Co do tych myszek A4tech jak dobrze pamiętam jest dla mnie strasznie niewygodny, Dragonia jest strasznie brzydka (wiem wiem jak kobieta ), natomiast oba Gigabyte, oraz ten Genius prezentują się całkiem nieźle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Genius też będzie ok do fingera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaLaR Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 Prawie wszystkie te myszki sa strasznie plaskie i symetryczne. Roccat wyglada niezle i chyba na niego sie zdecyduje. Dzieki wszystkim za odpowiedzi . Sprawdze tez tego Geniusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 GaLaR, dzięki Ci, w końcu ktoś, kto tak samo jak ja uważa Sharkoon Drakonia'ę za totalną brzydotę Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Rzeczywiście, zapomniałem. Jeśli nie masz, lub nie jest "najwyższej jakości", to ile mógłbyś na podkładkę przeznaczyć? Jakiego DPI używasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaLaR Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 Dpi używałem maksymalnego dla G5 czyli 2000. Co do podkładki to gdzieś u mnie leży Steelseries qck z grafiką Medal of Honor. Ale nigdy jej nie używałem jakoś wole blat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaLaR Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 Dobra już wszystko wiem, dzięki wszystkim za odpowiedzi . Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...