specjalista7od7bytu Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Czy jest możliwość by DoG i Christine dołączyli do bohatera( po przejściu dodatku) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Być może są jakieś mody, być może da się to obejść komendami. Nie wiem nic w tym kierunku (grałem na X-360). Ale oficjalnie nie. Nie zabierasz na przygodę z DLC żadnych towarzyszy, jak i żadnych stamtąd nie przywlekasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyvon14moutaire Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Wątpię z racji tego, że nawet do Sierra Madre nie da się wrócić inaczej niż przez użycie komendy "tcl" Ponad to przecież już samo zakończenie sugerowało że Royce została na zawsze w The Villa i stała się hologramem.Co do Dog'a/God'a to on odszedł z Sierra Madre lub tam zostawał - to tylko zależało od tego co zrobiłeś. Dobrze to pamiętam ponieważ tych dwoje to jedyny wskaźnik chronologiczny kiedy dzieje się "battle on the edge of the world" Nie na Nexsusie nie widziałam takich .. nie ma wyników dla wyszukiwania.Możesz sprawdzić jeszcze raz.PS: Dlc nazywało się Dead Money Chyba sobie z Hitman'em coś pomyliłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...