xCreatywny Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 (edited) Witam.Planuje kupić smartfon ale teraz jest ich tyle , ze ciezko sie zdecydowac (do wyboru do koloru).Telefon bede męczyl cały dzień i chciałbym aby spokojnie wytrzymal mi 10h na graniu internecie itp.Moje wymagania-Oczywiscie system Android min. 4.1-Ekran min.4 cale-Preferuje firme Samsung/Sony moze HTC-Ram min. 1GB-Aparat min 5mpx-Podobaja mi sie biale smartfony.Narazie na oku mam Samsung galaxy S2 plus (819zl), Samsung galaxy Ace 3. Teraz uzywam Nokia lumia 610 i nie jest to powalajacy telefon. Edited January 18, 2014 by xCreatywny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilozo Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 W takim budżecie spokojnie możesz pokusić się nawet o S3, który jest o niebo lepszy od S2+ i Ace3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarHead Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 S2+ i Ace3 możesz odrazu odrzucić.Na twoim miejscu wziąłbym albo Nexusa 4 lub właśnie SGS3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xCreatywny Posted January 19, 2014 Author Report Share Posted January 19, 2014 Tak wiem wlasnie wszedzie pisza ze Nexus 4 jest super,ale ja jakoos nie przepadam za telefonami LG nawet to logo mi sie nie podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandusinski Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 (edited) Najlepszym wyborem wg mnie to będą:Xperia tXperia spNexus 4Sgs 3 nie polecam bo ma ekran super amoled a on ma nie naturalne przesycone kolory, nudny design i plastikowe wykonanie. Chyba ze te wady co wymieniłem nie przeszkadzają ci i lubisz przesycone kolory i niebieskawą biel to bierz jak najbardziej. Edited January 19, 2014 by Bandusinski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayen Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Zobacz LG Nexus 4, Samsung Galaxy S3 i LG Optimus G. Najlepsze telefony w tym budżecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xCreatywny Posted January 20, 2014 Author Report Share Posted January 20, 2014 LG MNIE NIE INTERESUJA. A co do nexusa to design tez jest slaby a jednak samsung czy sony to najlepsze koncerny pod wzgledem telefonow. noi jeszcze w sumie telefony sony nie maja tych wszystkich super aplikacji i gadzetow co nowe smartfony samsunga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePL Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Jak dla mnie za te pieniądze nie znajdziesz nic lepszego od LG Optimus G, a jego wydajność starczy jeszcze na dosyć długo. Jest bardzo dobrze wykonany w porównaniu z chociażby SGS3, na dobrą sprawę nie ma się do czego przyczepić. Od biedy wydajna jest Xperia SP ale słabo u niej z baterią. Cóż, szkoda że nie podoba ci się logo LG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xCreatywny Posted January 22, 2014 Author Report Share Posted January 22, 2014 No nie wiem czemu tak mało ludzi ma LG głownie to 3 na 4 osoby maja samsunga. Wszyscy zachwalają LG a o dziwo ich tak malo.Najlepszym wyborem wg mnie to będą:Xperia tXperia spNexus 4Sgs 3 nie polecam bo ma ekran super amoled a on ma nie naturalne przesycone kolory, nudny design i plastikowe wykonanie. Chyba ze te wady co wymieniłem nie przeszkadzają ci i lubisz przesycone kolory i niebieskawą biel to bierz jak najbardziej.A nexus 4 ma niby ciekawy design? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandusinski Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 @upJeżeli ktoś lubi minimalistyczny design (a ja lubie) to powinien się podobać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamesVoo Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 @xCreatywny - Samsungi sprzedają się bardzo dobrze ponieważ mają bardzo dobry marketing i wszędzie są wciskane. A jak ktoś się nie zna na telefonach to weźmie tego z reklamy. Z Androidów cała linia Nexus jest praktycznie najlepszym wyborem, chociażby ze względu na bezpośrednie wsparcie Google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agitopl Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Z naszej strony możemy polecić Ci telefon Samsung Galaxy S4 mini i9195. Posiada on ekran o przekątnej 4.3", 1, 5 GB pamięci RAM, aparat 8MP z tyłu raz 1,9 MP z przodu, dwurdzeniowy procesor 1,7 GHz oraz system operacyjny Android 4.2.2 Jelly Bean. Oprócz tego, telefon jest biały i ma atrakcyjny nowoczesny design. Powinien Ci służyć przez dłuższy czas bez większych problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...