Problematyk12 Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 (edited) Cześć dziś przeglądając komputer zobaczyłem w zakładce ,,Sieć'' mój komputer i jakiś Piotrek-PC.Strony internetowe zaczeły się wolno ładować ,programy włączały się z opóźnieniem. Potem wyłączyłem internet i przez chwile go nie było,ale teraz znów jest.Co mam zrobić? Kolega doradzał żeby zmienić hasło do WIFI.Dodaje załączniki.Jak się przed tym obronić? Jak się go pozbyć z mojego WIFI?Proszę o pomoc i jeśli pomyliłem działy proszę o przeniesienie. Edited January 17, 2014 by Problematyk12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minamir Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Masz ustawione na routerze hasło do WiFi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problematyk12 Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 Tak miałem. Router miałem tylko po to żeby móc korzystać z internetu na laptopie którego już nie posiadam więc router odłączyłem co powinno rozwiązać problem. Dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...