hubert432 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 (edited) Witamotóż nie ładują mi się strony www w formie kompletnej tzn. wyświetla mi się sam tekst od góry do dołu , ale bez obrazków korzystam z internetu radiowego sprawdzałem , problem występuje również na innych komputerach , jak i innych przeglądarkach (Internet Explorer , Opera ) a w pierwszej kolejności pojawił się w Google Chrome . Na stronie Cdaction wczytuje mi się prawie cała szata graficzna (oprócz obrazków w news'ach) ? Jakieś pomysły?? Edited January 12, 2014 by hubert432 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Dzieje się tak za każdym razem, czy czasem się ładują, a czasem nie?No niestety, ale wygląda to na problemy z łączem. Przeprowadź test łącza na stronie pingtest.net (łącznie z testem packet losta) i wrzuć na forum wynik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert432 Posted January 13, 2014 Author Report Share Posted January 13, 2014 występuje cały czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert432 Posted January 29, 2014 Author Report Share Posted January 29, 2014 do zamknięcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...