Tom12q Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Witam pisze tutaj bo za jakiś bliżej nieokreślony czas będe miał środki to zakupu mojego nowego kompa.Stary już powoli wymięka więc potrzebuje czegoś mocniejszego.Konkretnie potrzebuje kompa do 3000 zł ale górna granica może być elastyczna jeśli będzie to duża różnica w wydajności.Nie bawie się w podkręcanie, preferuje Intela i Nvidie, posiadam system oraz obudoweJeśli to będzie niewielka różnica zainwestował bym w dysk SSDNie chodzi mi tu o jakieś Full HD w HD ale o to,żeby przez 4-5 latek spokojnie można było sobie pograć w nowe gry.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omas Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Jaką masz obudowę? Zestaw:http://www.morele.net/inventory/info/Z3dfQZ/Kod na darmową przesyłkę i złożenie kompa jeśli dodasz odpowiednia usługę do koszyka - O44Y129AC8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom12q Posted January 12, 2014 Author Report Share Posted January 12, 2014 Obudowa była ze składaka, wystarczy jej miejsca na 770 ale zobacze...może warto dopłacić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ationx Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 bliżej nieokreślony czasTen bliżej nieokreślony czas to tak mniej więcej ile? Kilka tygodni? Miesiąc? Dwa? Pół roku? Rok?Aby skorzystać z kodu podanego przez Omasa to musisz tą usługę dodać do koszykahttp://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom12q Posted January 14, 2014 Author Report Share Posted January 14, 2014 Od miesiąca do trzech...jeszcze nie wiem dokładnie -_- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ationx Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Podzespoły też mogą się zmienić. Jak będziesz miał gotówkę i będziesz w stanie ją wydać to wtedy przyjdź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ationx Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) Dla mnie oczywiście logiczne, ale niekoniecznie dla autora tematu Za parę miesięcy zobaczy, że ceny trochę spadły to zamówi to samo bez konsultacji (bo cena pasuje to po co pytać jeszcze raz), choć za przykładowe 50 złotych więcej może mieć coś sporo wydajniejszego. Dlatego uzupełniłem Twoją wypowiedź, aby wszystko było jasne Edited January 15, 2014 by Ationx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...