mateusz(stefan) Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Temat o profesjonalnej wersji tego sportu. Zapraszam do dyskusji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CladeR Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 A więc.Może na początek podyskutujmy kto jaki miał rekord punktów w rzutach Mój osobisty w rzucie trzema lotkami to maksymalna ilość punktów do zdobycia - 180. Najwięcej razy jednak udało mi się zdobyć 3 razy z rzędu 180. Jaki jest Wasz najwyższy wynik? Z jakich lotek korzystacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted January 11, 2014 Author Report Share Posted January 11, 2014 Jak dałem w opisie, temat służy do rozmów o profesjonalnym sporcie. Dysputy związane z uprawianiem sportu proszę prowadzić w Forumowiczach o Sobie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CladeR Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Dla zainteresowanych, jak i osób, które dopiero zamierzają oglądać dart mam bardzo ważną informację.Dziś na kanale Eurosport relacjonowane będą zawody Dart w Lakeside. Polecam obejrzeć A dla osób szukających informacji na temat turniejów, zawodników, sprzętu i innych zagadnień odsyłam na stronę poniżej.http://dart.com.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 (edited) Zdarza się że obejrzę w tv. Czasem zamiast wrestlingu w poniedziałek- leciały lotki Nawet nie wiedziałem, że lotki to Dart. No cóż- człowiek uczy się całe życie.Co do samego sportu- pojedynki są toczone w szybkim tempie i zywiołowej publiczności. Zawsze na trybunach ( raczej przy stolikach ) jest wesoło i głośno.I o to chodzi w sporcie- ma dostarczać dobrej rozrywki. Edited January 11, 2014 by gr86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CladeR Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Kiedyś oglądałem pewne zawody, miałem przyjemność oglądania na żywo w Warszawie. Całe zawody zostały odwołane, ponieważ jeden z kibiców był "łowcą zdjęć" zawodników i strzelał i zdjęcia podczas rzutu. Pewien zawodnik nawet nie trafił w tarczę, i zdarzało to się kilka razy Więc trochę szkoda. I masz rację Gr, może nie jest to sport niebezpieczny, lub wyczynowy, ale tak jak i wrestling - ciekawy Aktualnie transmisja na Eurosport jest, gdyby ktoś był zainteresowany 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 (edited) Ostatnio w poniedziałek przed wrestlingiem leciało na Eurosporcie zawody w Dart.Nawet ciekawe były zawody, zwłaszcza w wykonaniu kobiet. Babki miał sokoli wzrok, a kibice jak zawsze reagowali żywiołowo i oto w tym chodzi Edited September 24, 2014 by grz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...