Zontus Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 (edited) witamnie mogłem znaleźć odpowiedniego działu więc pisze tutajod kilku dni co wejde na jakąś stronke pewne fragmenty tekstu są napisane na zielono i jak sie na nie najedzie to wyskakuje upierdliwa reklama (chyba)ponizej dodaje 2 zdjęciaco z tym zrobić Edited January 11, 2014 by Zontus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkvampir Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Jakiej przeglądarki używasz? Być może zainstalował Ci się jakiś niechciany addon. Zobacz co w trawie piszczy i usuń jak coś. Przeskanuj też komputer programem Malwarebytes Anti-Malware. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zontus Posted January 11, 2014 Author Report Share Posted January 11, 2014 Google chromeale sprawdzałem w rozszerzeniach i nic nowego nie zainstalowałow operze miałem ten sam problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkvampir Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 To całkiem możliwe, że wirus. Pobierz Malwarebytes Anti-Malware i przeskanuj nim system. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovoko Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 (edited) Przeczytaj to, mi pomogło: http://malwaretips.c...-virus-removal/ Edited January 11, 2014 by kovoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zontus Posted January 15, 2014 Author Report Share Posted January 15, 2014 jak często musze to wywalaćdwa dni miałe spokój i zaś sie pojawiło, tyle ze tym razem Malwarebytes Anti-Malware nie wykazuje mi nic a i sam nie moge znaeźć zadnych nowych zainstalowanych programówjedyne co mam nowe to battlefield 4, ale w to nie pogram bo nie obsługuje 64 bitowej visty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zontus Posted April 20, 2014 Author Report Share Posted April 20, 2014 problem zaś się pojawia ale tym razem opisane tutaj wskazówki w ogóle nie pomagają tan cały Malwarebytes Anti-Malware wynajdumi mi co prawda 14 jakiś wstawek ale za cholere nie da sie ich usunać a wyskakuje komunikat ze zostały usunięte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...