Pioterek Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 (edited) Siemka. Szukam nowej myszki dla siebie, ponieważ poprzednia - Logitech B110 po kilku latach trochę się popsuła (nie działa środkowy przycisk myszy) i jest już nieco mała. Myszkę trzymam sposobem "claw" (pewnie dlatego, bo jest za mała ), mierząc sobie dłoń od środkowego palca do kciuka wychodzi około 15 cm nie odliczając centymetrów za sposób trzymania myszki (mam dość długie palce, za to dłoń jest dość drobna). Myszka jak najbardziej może być gamingowa, ale na tyle wygodna, żeby spokojnie z niej korzystać do przeglądania Internetu.Dziękuję za propozycje Edited January 10, 2014 by Pioterek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Najlepsza w tej cenie jest Genius G-510. Jaką masz podkładkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pioterek Posted January 10, 2014 Author Report Share Posted January 10, 2014 Taka zwykła, z CD-Action (Mass Effect 3) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 (edited) Czy w grę wchodzi wymiana? Widzę, że podkładka jest w 3D, a nie wiem jak mysz będzie śię na takowej zachowywać. Edited January 10, 2014 by DanteGamer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pioterek Posted January 10, 2014 Author Report Share Posted January 10, 2014 Jeśli jakaś nie za droga, to nie ma problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 30zł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Tesoro Aegis X1 świetnie się sprawdzi pod X G510, który wymaga kolorowej podkładki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pioterek Posted January 10, 2014 Author Report Share Posted January 10, 2014 Wygląda sensownie Ciężko mi korzystać z myszki tak jak należy, bo "deska" na klawiaturę w biurku jest zakończona takim wybrzuszeniem, więc nadgarstek jest trochę wyżej (ewentualnie można zawsze przesunąć klawiaturę i myszkę trochę w głąb, ale nie wiem czy to nie będzie jeszcze bardziej przeszkadzało). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...