Alleon Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Ostatnio podczas wgrywania muzyki na note2 pojawiło się kilka błędów, zignorowałem je jednak po skończeniu okazało się że telefon nie widzi tej karty - tak jakby żadna nie była włożona. Próbowałem z inną - jest ok ale tamtej nie widzą też inne urządzenia. Macie jakiś pomysł czy da się coś z tym zrobić? Mógłbym ją sformatować bo nie było tam nic ważnego ale nie wiem jak skoro nic jej nie wykrywa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KasztanyNaPolu Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Przez czytnik kart pamięci też jest niewykrywana? Gdyby załapało, to najpierw z poziomu windowsa formatujesz kartę na format plików ntfs (długie formatowanie) a następnie kolejny formant na fat32 (długie formatowanie). Karta powinna działać chyba prawdopodobnie ;D Jeżeli to nie pomoże, musisz ją oddać na gwarancję. Jeżeli jest to karta SanDisca, masz gwarancje dożywotnią, nie wiem jak z innymi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...