Darkvampir Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 (edited) Witam!Mam problem dotyczący certyfikatów internetowych. Wywala mi komunikat o niezgodnym certyfikacie przy każdej stronie zabezpieczonej takowym. Dzieje się tak zarówno na IE jak i Chromie. Ogólnie to myślę, że jest jakiś problem z rejestrem systemowym, bo problem pojawił się, gdy wczoraj robiłem przywracanie systemu. Data jest poprawna, zmieniałem ją kilkanaście razy, potem przywracałem i dalej nic. Jakieś rady?Edit. Zauważyłem ciekawą rzecz. Jeśli wejdę do internetu przez Bitdefender Safepay to strony wchodzą normalnie. W czym może być problem? Edited January 10, 2014 by Darkvampir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkvampir Posted January 11, 2014 Author Report Share Posted January 11, 2014 Znalazłem rozwiązanie! Okazało się że problemem był właśnie Bitdefender, z którym podziało się coś po przywracaniu systemu. Usunąłem go, zainstalowałem ponownie i wszystko śmiga. Cóż.. temat do zamknięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...