Olek1511 Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 (edited) O tuż chciałem zagrać w pierwszą część Assasin'a . Kupiłem tanio na allegro ale było to wydanie angielskie. I teraz rodzi się pytanie czy można pobrać z xblive jakieś spolszczenie,albo przynajmniej napisy angielskie ? Dodam ze w opcjach nie mam możliwości włączenia napisów, koledzy którzy kupili dawniej w polskim sklepie mają taką opcje.Xbox 360 jak coś Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów w Pomocnej Dłoni. -- Artius Pudełko : Edited January 10, 2014 by Artius Powód edycji: Dopisek moderatora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devius Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 (edited) Assassin's Creed nie posiadał W OGÓLE wbudowanych w grze napisów. Gra była tylko z dubbingiem, więc koledzy Cię chyba w błąd wprowadzają, albo mówili o kolejnych częściach gry, gdzie gra ma już te napisy wbudowane, a spolszczenie jest kinowe.Co do spolszczenia na Xbox - nie mam pojęcia, czy da się jakieś ściągnąć. Edited January 9, 2014 by Devius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek1511 Posted January 9, 2014 Author Report Share Posted January 9, 2014 (edited) Ok napisów nie ma, a jest może ktoś zna jakiś dubbing do ściągnięcia bo na xboxie również jest. Edited January 9, 2014 by Olek1511 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CladeR Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Wiem, że jest spolszczenie i zangielszczenie dubbingu w wersji na PC. Na X360 nie wiem, ale sam sprawdź ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stillborn Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Nie ma spolszczenia gry na X-Box. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartix100 Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Na konsole nie ma spolszczeń,może coś jest,ale większość gier ma wgrane spolszczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...