Makika Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 (edited) Witam jestem na tym forum nowy imam problem bo chciałem zaplacic przez paysafecard za gre na steam i jak juz pojawila mi sie strona paysafecard z tym wszystkim do zrobienia tego przelewu to ja zamknolem strone ( nie wiem dlaczego to zrobilem) i gdy juz chcialem znowu dac zeby mi zaplacilo przez paysafecard za gre to na steam pojawila sie taka informacja :Uwaga Twoja ostatnia transakcja jest nadal w toku ! Czy ostatnia płatność z usługodawcą płatnościzostała zakończona ? Nie jesteśmy jeszcze pewni i oczekujemy odpowiedzi od nich.Jeżeli kontynuujesz i kupisz cokolwiek po raz drugi, ryzykujesz podwójne obciążenie rachunku.i nie wiem co mam teraz robic i co to ma wogole znaczyc? prosze o pomoc oco tutaj chodzibede bardzo wdzieczny za pomoc. Edited December 23, 2013 by Makika Link to comment Share on other sites More sharing options...
adri02 Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Jeśli masz jeszcze to w koszyku to usuń i zrób reloga. Też tak miałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciekawska Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 albo po prostu chwile poczekaj, takie transakcje zazwyczaj trochę trwaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makika Posted December 24, 2013 Author Report Share Posted December 24, 2013 zrobiłem tak że zrobiłem tą drugą transakcje,tylko czy nie wiem czy obciążło mi to konto czy nie i czy zrobiłem dobrze jesli ktos mial z tym problem i go rozwiązał to prosze o pomoc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minamir Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Stan środków na kwicie PaySafeCard sprawdzisz tutaj https://www.paysafecard.com/pl-pl/ w okienku "Sprawdź dostępne środki" i będziesz wiedział czy ściągnęło podwójnie.Ja nigdy nie miałem problemów z płatnością PSC na Steamie (ostatnio wczoraj tak płaciłem), po wpisaniu kodu wszystko idzie w kilka(naście) sekund. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makika Posted December 24, 2013 Author Report Share Posted December 24, 2013 Dziekuje bardzo za pomoc , na szczęście nie pobrało dodatkowej kwotyjeszcze raz dziekuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...