sebogothic Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Chciałem się zapoznać z pierwszą częścią Max Payne'a, ale jak wiadomo starsze gry czasami płatają figla na nowszych systemach. Z początku był to problem z dźwiękiem na filmikach. Nie było go, ale gra normalnie się wczytywała i można było grać. Zastosowałem się do porad w tym temacie: http://forum.cdaction.pl/index.php?showtopic=169480Dźwięk w filmikach jest, lecz teraz wyskakuje błąd podczas wczytywania planszy. Treść błędu zamieszczam w załączniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompork Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Na pewno da sie go naprawic reinstalem ale wtedy punkt wyjscia i problem z dzwiekiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebogothic Posted February 19, 2014 Author Report Share Posted February 19, 2014 Dzisiaj poszukałem trochę po necie i ściągnąłem patcha 1.05, który pomógł. Aż dziw, że nie było go od razu z grą na płycie, w końcu mam wydanie z Kolekcji klasyki.Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...