Mesersmize Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Tak jak w temacie ,byłbym wdzięczny gdyby ktoś mogł powiedzieć mi gdzie trzeba wpisać kod dodany do numeru cdaction rozszerzający program do wersji basic. Znając życie to śmiesznie łątwe do znalezienia miejsce, ale jakos mi nie wpadło w oczy . Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEBA_december Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 NIe tylko tobie nie wpadło. Ja już od godziny szukam i nic. Zaczynam załapywać rage'a . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariox2x Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Dołączam do pytających. Tylko ja wpisałem kod przy rejestracji, a nigdzie nie mogę znależć klucza na wersję basic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziwicz Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Ja również jestem ciekaw. Kodu z płyty nie da się wbić w programie, ponieważ program nie przyjmuje liter, tylko same cyfry W CD-Action jest napisane, że kod należy wprowadzić na stronie, tylko teraz pozostaje pytanie, gdzie to jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
havock1988 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Witam, też miałem ten problem ale juz znalazłem, edytujcie profil i wpiszcie kod z płyty w miejscu 'invitecode' kliknijcie aktualizuj i kod do wersji basic bedzie juz w profilu potem trzeba go przeniesc do programu. powodzenia 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanSzczupak Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Witam, też miałem ten problem ale juz znalazłem, edytujcie profil i wpiszcie kod z płyty w miejscu 'invitecode' kliknijcie aktualizuj i kod do wersji basic bedzie juz w profilu potem trzeba go przeniesc do programu. powodzenia Uzupełnię jeszcze informacje od havock1988 - instrukcja instalacji / wpisywania kodu / testowania jest na www.catzilla.com/manualpowodzenia...Witam, też miałem ten problem ale juz znalazłem, edytujcie profil i wpiszcie kod z płyty w miejscu 'invitecode' kliknijcie aktualizuj i kod do wersji basic bedzie juz w profilu potem trzeba go przeniesc do programu. powodzenia Gdyby ktoś nie mógł znaleźć gdzie edytować profil i wpisać kod CD ACTION załączam screeny. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesersmize Posted December 19, 2013 Author Report Share Posted December 19, 2013 Havoc dobrze mowi Robilem niby tam na poczatku ale kod w profilu zostawal taki sam jak na poczatku dlatego myslalem ze to nie jest tak jak trzeba , ale jednak Działa .A korzystając już ,żeby nie robic drugiego tematu.Mam lapka z dwiema kartami graficznymi-jedną zintegrowaną słabą intel HD graphics a druga to karta nvidii. Niestety catzilla czyta przy tescie mi ta beznadziejna karte intela. Wie ktos jak zrobic zeby jednak wzial od uwage ta druga karte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEBA_december Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 (edited) To, co opisujecie zrobiłem od razu przy rejestracji. Potem kilkakrotnie próbowałem aktualizować profil i wklejałem wygenerowany kod. Niestety, cały czas mam wersję free, a nie basic.EDIT: Moim problemem okazała się literówka.Co ciekawe, na stronie Catzilli nie pokazał się błąd tylko wygenerowany został kod dla wesji free..ciekawe Edited December 19, 2013 by SEBA_december Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesersmize Posted December 19, 2013 Author Report Share Posted December 19, 2013 Mysle ze temat mozna uznac za rozwiazany:) Co prawda zadałem tu jeszcze jedno pytanie nie w temacie ale to moze jezeli moderator bedzie tak mily i podpowie mi gdzie najlepiej temat ztakim pytaniem jakie zadalem w ostatnim poscie zamiescic,bede wdzieczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerbix Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 podłączam się do pytania wyżej gdyż u mnie jest to samo. W momencie gdy bierze pod uwagę kartę zintegrowaną (a mamy do dyspozycji drugą, dedykowaną )nie uzyskujemy miarodajnych wyników, co jest kompletnie bez sensu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEBA_december Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Ustawcie w panelu sterowania Nvidii w zarządzaniu ustawieniami 3d. Powinna byc tam opcja wyboru preferowanej karty globalnie, bądź możliwość ustawienia profilu dla każdej aplikacji oddzielnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesersmize Posted December 22, 2013 Author Report Share Posted December 22, 2013 Niestety to nie pomaga. Mam ustawiona globalnie karte nvidii i wybralem konkretnie dla catzilli by uruchamiala sie przy procesorze nvidii no ale test dalej wykonywany jest na zintegrowanej karcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wikear Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 (edited) potem się dziwią, że polski soft nie odnosi sukcesów!kuffa jakie to jest porąbane... na stronie kod mi sie wpisał, wszystko git ale porgram nadal nie lapie...Aaa, już wiem. Po zalogowaniu na stronie i wpisaniu kodu, trzeba sie zalogowac w programi, ktory... nie loguje sie do FB.OMG... weźta idźta... się nie dziwię, że za darmo to rozdają EDIT:"ACCOUNT LINKING PROHIBITED" czy cos wyskakuje od gory do dolu ekranu...żal obsługa tego programu Edited December 23, 2013 by wikear Link to comment Share on other sites More sharing options...