ZajAranY12 Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Witam, jakiś czas temu wpisałem kod z gry "From Dust" do Uplay z magazynu CD-Action, dzisiejszego dnia wchodzę na to konto z chęcią ponownego zagrania, wchodzę i owej gry niema na moim profilu, chciałbym wiedzieć czemu nie mam owej gry i czy można by ją jakoś odzyskać.z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrownik320 Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Czy aby napewno zalogowałeś się na właściwe konto?Wyszła ostatnio akutalizacji więc posprawdzaj zakładki ulubione,zainstalowane i itp.To że gra "wyparowała" z konta jest niemożliwe najwyżej możesz się skontakować z supportem Ubisoftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZajAranY12 Posted December 18, 2013 Author Report Share Posted December 18, 2013 przepraszam bardzo ale zapadł błąd z mojej strony pomyliły mi się e-maile, różnią się tylko 1 literą mój błąd, przepraszam za kłopot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...