Pawel93 Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 (edited) Witam.Ostatnio grałem sobie trochę w Mafię II. Niestety byłem zmuszony sformatować dysk C, co spowodowało usunięcie moim save'ów z gry. Jako że doszedłem do 7 rozdziału i niespecjalnie uśmiechało mi się przechodzić wątek główny od początku, pobrałem i wgrałem save'a z internetu. I tu pojawia się się moje pytanie, czy nie będe mieć przez to jakiś problemów na Steamie? Ban na konto za grzebanie w grze itp?Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam. Edited December 13, 2013 by Pawel93 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrownik320 Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Właśnie że zapisów nie straciłeś,jeśli grasz przez steam podłączony do neta to przeważnie save ci się sychronizują i grasz od tego momentu od którego skończyłeś gdziekolwiek jesteś.(net oczywiście wymagany).A skoro pobrałeś save z internetu to niepowinieneś otrzymać nagrody(ban). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel93 Posted December 14, 2013 Author Report Share Posted December 14, 2013 Niestety się nie zsynchronizował, pomimo iż cały czas grałem z włączonym netem. Po instalacji gry nie było żadnych save'ów i zabawę musiałem zaczynać od nowa. Jedynie w przypadku gier Ubisoftu korzystających z Uplay ta synchronizacja fajnie funkcjonuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KB1 Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 (edited) Steamowi tak naprawdę wisi, co robisz lokalnie z plikami gry. Możesz więc wgrywać save'y do woli. Bana mógłbyś dostać, gdybyś np. psuł innym grę za pomocą hacków. Edited December 15, 2013 by KB1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...