WrotaBaldura Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Instalowałem XP Pro. SP3 i zrobiłem dwie partycje C:/ (na system 20gb) i D:/ (na pliki ~56GB).Teraz chciałbym odjąć 10 giga z partycji C:/ i dodać te 10 giga do partycji D:/.Jakim sposobem mógłbym to zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr!s Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Istnieje masa programów (również darmowych) do partycjonowania, właściwie każdy z nich ma opcję zmiany rozmiaru partycji (oczywiście bez utraty danych), wystarczy pogooglować. Sam kiedyś użyłem do tego celu Partition Magic i wszystko poszło gładko.Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrotaBaldura Posted December 2, 2013 Author Report Share Posted December 2, 2013 Dziękuje za odpowiedź. Użyłem programu Partition Wizard i wszystko działa jak powinno. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...