ToXiC SolDiER Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Witam, mam dwa bezprzewodowe pady od x360 niestety nie posiadają one akumulatorków (tylko na baterie AA) i zastanawiam się nad kupnem takich nieoryginalnych dostępnych na allegro. Zastanawia mnie tylko czy używanie ich może spowodować uszkodzenie kontrolera? Takie samo pytanie mam co do kabli ładujących podczas gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkdess Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 ja zakupilem taki akulumatorek + kabel jakieś pół roku temu jak narazie działa bez problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoniWorlds Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Moim zdaniem nie oryginalne akumulatorki do padów Xbox 360 są różne rodzaje podróbek i jedyna wada nie których to to że lubią puchnąć pod czas ładowania i potem jest problem z nimi. zalecam zakupić taki oryginalny. Nie mówię że wszystkie są tak awaryjne ale parę przypadków mieliśmy jak szef zakupił takie na sprzedaż. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gutek90 Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 W sumie racja, choć gdy miałem x360 to kupiłem 2 takie z Allegro do swych padów i problemów nie było. Plusem takich jest oczywiście cena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...