fddsfwfa11 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Witam,Otóż kupiłem w promocji na origin bad company 2 vietnam i chciałbym w niego pograć lecz niestety nie wyświetla mi się w bibliotece origin. Posiadam podstawową wersję bad company 2, nie na origin gdyż jest ona z ea classics. Stąd pytanie co zrobić żeby odpalić Vietnam? Kiedy klikam w menu gry, dodatek karze mi podać kod którego nie posiadam ponieważ pomimo kupna gry nie wyświetla mi się ona w bibliotece...Proszę o pomoc i PozdrawiamProblem rozwiązany, wszystko jednak działą pomimo tego że dodatek jest tylko na origin. Temat do zamkniecia Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSoyer Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Napisz do supportu EA żeby dodali ci BFBC2 do biblioteki Origin. Wtedy zagrasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
...AAA... Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...