miller123 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Witam wszystkich. Opiszę wam mój problem od początku. Otóż wczoraj wieczorem kiedy skonczylem grać na PC położyłem słuchawki na biurku i że mama chciała przetrzyć biurko bo było trochę brudne(miałem to zrobić ale za 5 minut) to przez przypadek jej spadły. Dobra kupiłem następnego dnia nowe i podłączyłem w miejsce starych, tylko się okazało że jest problem z mikro (słabo mnie było słychać dlatego że miałem je za małe) więc coś pokombinowałem i teraz. To czerwone wejście jest dobrze , ale już do zielonego się nie da podłączyć tej zielonej koncówki bo jak podłącze to pisze ,,Nie podłączono żadnych słuchawk lub głośników'' i musze podlaczyc do niebieskiego. Więc teraz pytanie jak podłaczyć żeby znowu się dało do zielonego czy to jest bez różnicy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miller123 Posted November 30, 2013 Author Report Share Posted November 30, 2013 Ref Link to comment Share on other sites More sharing options...