zelman Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Hej!Szukam jakiegoś dobrego i przede wszystim taniego hostingu pod niewielką stronkę. Nie potrzebuję żadnych bajerów, miejsca ledwo co, odwiedzin za dużo nie będzie, chodzi tylko o to, żeby był tani i stabilny. Stronka jest bardzo prosta, sam html + css. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzielnyYankes Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 http://www.mydevil.net/oferta.html - pakiet podstawowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
politan Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Problemy związane z webmasteringiem (a jako tego typu problem można traktować dobór hostingu), zakładamy w dziale "Programowanie i webmasterig". Temat przeniosłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mavver Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Ja z kolei polecę: http://hostinghouse.pl/Naprawdę tani, dobry, polski hosting.W dodatku teraz mają promocję -40%.Piszesz, że szukasz czegoś taniego, bez bajerów.Masz 3 pakiety do wyboru. Jeśli wystarczy Ci 1GB powierzchni serwera i 20GB limituto wybierz pakiet brązowy. Płacisz 15zł/rok i wszystko ładnie śmiga.a w pakiecie: gwarancja 99,5% uptime, regularnie wykonywane kopie zapasowe, gwarancja zwrotu pieniędzy (30 dni), kreator stron w cenie hostingu, kompetentna pomoc techniczna dostępna 7 dni w tygodniu.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondziu Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 44 brutto - konto w Hekko. Pewniak, mam tam kilka serwisów, również domeny, wszystko fajnie śmiga od wielu lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasio Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Ja hostuję swoje kilka stronek na (postawione na wp, po kilkadziesiąt wejść dziennie) na linuxpl. Nie narzekam, żadnych zastojów, jak zawsze tam zaglądam to któryś z chłopaków siedzi na gg, więc można prosić o feedback:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dannyviajero Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 A ja od siebie bardzo polecam masternet - konto za 50 zł na rok, mam na nim kilka stron i wszystko chodzi bardzo stabilnie. Wcześniej korzystałem z WEBD i również byłem zadowolony. Masternet w najtańszej opcji pozwala na obsuługę 10 bas danych MySQL a WEBD jedną jeśli ma to dla Ciebie znaczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...