yarp2326 Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Witam,2 miesiące temu zakupiłem laptopa ASUS K56C w sklepie KAREN Notebooks. Laptop używany był sporadycznie, jako że posiadam i używam głównie komputera stacjonarnego. Miał służyć do pracy podczas wyjazdów, ale zmieniłem pracę i laptop leży. Stan idealny, możliwość sprawdzenia w Warszawie.Na laptopie sprawdzałem zarówno programy jak i gry i wszystko działa rewelacyjnie, a do tego lekki i płaski. Spokojnie chodzą gry jak WoW, Dragon age, Darkness 2, Start Wars the old republic itd.W razie pytań proszę o kontakt pod 720 630 600.Specyfikacja laptopa: Producent Asus Gwarancja 2 lata w serwisie zewnętrznym rodzaj laptop segment Multimedialny przekątna ekranu LCD 15.6 cali nominalna rozdzielczość LCD 1366 x 768 pikseli typ ekranu matowy (non-glare) procesor Intel? Core? i3 model procesora i3-3217U (1.8 GHz, 3 MB Cache) ilość rdzeni 2 szt. wielkość pamięci RAM 4 GB typ zastosowanej pamięci RAM DDR3 (1600 MHz) wolne gniazda pamięci 1 rodzaj dysku twardego magnetyczny (tradycyjny) pojemność dysku magnetycznego 750 GB napęd optyczny DVD+/-RW DL dedykowana grafika tak karta graficzna NVIDIA GeForce GT 740M wyjścia karty graficznej wyjście HDMIwyjście D-Sub zintegrowana karta graficzna Intel HD 4000 typ akumulatora 4-komorowy pojemność akumulatora 2950 mAh karta dźwiękowa stereo czytnik kart pamięci SD komunikacja WiFi IEEE 802.11b/g/nBluetooth interfejsy 2 x USB1 x USB 3.0 dodatkowe wyposażenie/funkcjonalność kamera 1.3 Mpix zainstalowany system operacyjny Windows 8 szerokość 380 mm głębokość 266 mm wysokość 21 mm waga 2.3 kg materiał obudowy tworzywo sztucznealuminium kolor ramki wyświetlacza LCD czarny kolor klawiatury czarny kolor wokół klawiatury srebrny akcesoria bateria | zasilacz Ważne cechy: Matryca Non Glare , USB 3.0 , Bluetooth 4.0 , HDMI , kamera HD Web, Czytnik kart SD, Wyspowa klawiatura . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yarp2326 Posted December 4, 2013 Author Report Share Posted December 4, 2013 Cena jaka mnie interesuje to 1800zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...