nine0204 Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Witam, w związku z wymiana mojego laptopa chciałbym prosić o drobną pomoc w doborze podzespołow.Budżet: ok 3000Części do kupienia: sama skrzyniaCzy wliczyć system: nieZastosowanie komputera: głównie gryPreferowany sklep: techplanet w ostateczności moreleRozdzielczość monitora: 1920x1080Czy sprzęt będzie podkręcany: niePo przejrzeniu kilku tematow złożylem sobie coś takiego ( od razu wspomne, że jestem laikiem):http://techplanet.pl...s=15240&s=72512Dlaczego tak? Uznałem, że procka tak szybko nie zamierzam wymieniać, więc chcialem dać cos co wydawalo mi się lepszego. Natomiast kartę graficzną można za jakis czas wymienić. Ew. podany budżet można nadwyrężyć o jakies 200-300zl.pozdrawiam i z góry dziękuje za sugestie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omas Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Zestaw OK. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...