Hifibanda98 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Witam. Ostatni chciałem pograć sobie w fifę na padzie od Xbox-a 360. Więc postanowiłem kupić coś takiego http://allegro.pl/xbox-360-wireless-receiver-nadajnik-pc-odbiornik-i3665021493.html. Problem jest w tym iż po instalacji sterowników nie mogę połączyć mojego pada z komputerem. Gdy naciskam guzik do łączenia (nadajnik i pad) przez chwile szuka a po chwili mrugają wszystkie diody w jednym tempie, z tego co wiem powinna się palić jedna dioda... Proszę o pomoc i z góry dziękuje. Pozdrawiam Instalowałem również sterowniki które znalazłem w necie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maksv6 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Nadajnik to typowa podróba więc nic nie poradzisz pisz do sprzedawcy żeby oddał ci pieniądze albo wymienił na nowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowaczke Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Mam wrażenie, że to coś z linku, to tylko jakaś chińska podróba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hifibanda98 Posted November 25, 2013 Author Report Share Posted November 25, 2013 Przepraszam za zamieszanie jednak nie zrobiłem jednej ważnej rzeczy Temat o zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...