Inaf Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Witajcie, mam problem - karta graficzna z dnia na dzień przestała wysyłać obraz po hdmi - telewizor nie przyjmuje sygnału. Po VGA problemu nie ma, po za słabszą jakością obrazu i niższą rozdzielczością (analogowe w końcu).Model karty - Radeon 7750Ma ktoś pomysł czym sprawdzić czy sygnał jest wysyłany w ogóle?Bo zmieniłem kabel i nadal nie dostaje sygnału. Kwestie niedopięcia kabla / złego wyboru sygnału proszę pominąć, bo jestem tego pewny.Ani bezpośednio przed, ani po "problemie" nie było instalowane nowe oprogramowanie czy dołączany nowy sprzęt.Jakiekolwiek pomysły czy jest jakaś szansa na moją naprawę, czy na gwarancji to wysyłać od razu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inaf Posted December 24, 2013 Author Report Share Posted December 24, 2013 Wygląda na to że nie działało tylko złącze HDMI, bo po 3tygodniach użytkowania przejściówki DVI - HDMi nie ma żadnych problemów.Tak czy siak - prawdopodobnie jakaś usterka właśnie złącza HDMI. Można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...