SerwusX Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Zacznę od tego, że w sumie nie wiem, czy to jest właściwy dział na tego typu pytania. Jeśli moderator uważa, że nie, prosiłbym o przesunięcie w odpowiednie miejsce.Widzicie, zbieram mapy światów RPG. Chciałbym wiedzieć w jakich grach mapa była dołączona do któregoś wydania? Niektóre gry posiadam w edycjach budżetowych i po prostu nie było takiego dodatku, a chciałbym je jakoś zdobyć.Następujące gry na 100% miały dołączone mapy:Gothic 3Risen 2WiedźminWiedźmin 2TESV: SkyrimTESIV: OblivionZ tego co widzę tutaj, to dołączone są następujące mapy:2. Mapa prowincji Cyrodiil3. Mapa wyspy Vvardenfell4. Mapa zatoki Iliac Bay5. Mapa prowincji Skyrim6. Mapa kontynentu TamrielNie jestem pewien, do których części gry owe mapy były dołączone.Znacie jeszcze jakieś gry/ich wydania z mapami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal333 Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Jeśli chodzi o wiedźmina 1. to edycja rozszerzona miała mapę, a w Wiedźminie 2. mapa była w standardowej edycji.Gothic 3 z mapą jest za ok 34 zł na allegro.A co do Risen 2 to edycja premium games powinna mieć mapę, jednak nie jestem pewny na 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Ogi Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Jeśli Borderlands zaliczymy do tego gatunku, to mapa była w "premierowym" wydaniu GOTY. Co do Risen 2, to mapa jest w premierowym wydaniu z poradnikem i ścieżką dźwiękową. Zdaje się że również do Two Worlds była dołączona mapa (na pewno w wersji elektronicznej, podejrzewam że do kolekcjonerki również w wersji fizycznej). Link to comment Share on other sites More sharing options...