silakzg Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Siemka. Zakładam ten temat bo już się trochę pogubiłem. Jak to jest z tym spolszczeniem. Ściągnąłem jedno z grajpopolsku ale przetłumaczyło mi tylko menu główne, a w grze wszystko zostało po angielsku. Wgrałem wszystkie pliki jakie dali i zmieniłem w dokumentach z l_english na l_polish. Grę mam na Steam, wersja 1.3.2 (d2a0). Zależy mi na tym spolszczeniu bo z ingliszem to cienko u mnie . Dobra. Widzę że w tych plikach od grajpopolsku to prawie nic nie jest przetłumaczone tylko jest to podstawa do pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seboll2000 Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Pelnego spolszczenia nie ma. Mialo byc ale ekipa sie posypala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silakzg Posted November 24, 2013 Author Report Share Posted November 24, 2013 No to wielka szkoda. Zostaje liczyć że może ktoś inny niedługo zrobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...