xdes Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Cześć zastanawiam się nad kupnem tabletu do 400 zł który mógłby obsłużyć płynnie gry typu Iron Man 3 , Nfs Most Wanted , asphalt 7:heat , battlelog , battlefield 4 commander i opcjonalnie asphalt 8 airbone. Musi mieć android w wersji 4.0.4 albo 4.1 , wi-fi,microHDMI , microUSB,co najmniej 1 GB pamięci ram i 4GB pamięci na HDD .Ekran: 7 calowy lub większy matryca najlepiej IPS i rozdzielczość 1024x600 lub wyższa .Bardzo proszę o pomoc w wyborze szczególnie interesują mnie Pentagram Quadra 7 ultra Slim , kruger&matz km0793 , Link to comment Share on other sites More sharing options...
deBug Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Jeśli zależy ci, żeby tablet był jak najbardziej przyszłościowy, warto rozważyć Manta MID702 Duo Power Ultra. Specyfikacja, jak na ten przedział cenowy, standardowa - 1GB RAM, RK3066 i 1280x800. W przypadku Pentagrama, musisz się liczyć, że część aplikacji nie będzie dostępna z poziomu Google Play. Wyszukiwarka milczy na temat tego SoC, więc nie wiadomo, jak jest z optymalizacją gier Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdes Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 o Manta MID702 poczytałem parę opinii i mówili że szybko się psuje itp. a z sprzętem manty się już spotkałem to wolałbym coś innego, ale dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
deBug Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 W takim razie najbezpieczniej jest kupić tego Krugera&Matz Link to comment Share on other sites More sharing options...