RockerJoy Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Siemanko! Piszę na forum z zapytaniem o słuchawki gamingowe do 300zł. Wymagam od nich przestrzennego dźwięku i wyciszenia całego dźwięku z otoczenia ( tylko ja i gra ).Karta dźwiękowa - Realtek HD Audio ( w niedalekiej przyszłości lub teraz, jeżeli mi coś polecicie zamierzam kupić nową ) - płyta główna GIGABYTE M61PME-S2PMam raczej małą głowę i potrzebuje bardzo wygodnych słuchawek, ponieważ gram nawet do 10 godzin bez przerwy...Z góry dziękuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePL Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Ciężko będzie znaleźć coś lepszego od Superluxów HMC631: http://www.audiofanatyk.pl/recenzja-sluchawek-superlux-hmc631 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePL Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 "mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to jedne z najwygodniejszych słuchawek w tej klasie cenowej z zachowaniem wszystkich cech dobrego trzymania się na głowie oraz izolacji od otoczenia" - One nie są półotwarte jak HD681 czy inne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RockerJoy Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 Czyli polecacie Superluxy HMC631? Cena przyzwoita, znalazłem za 250 z przysyłką, jedynie martwi mnie ten plastik u góry, nie będzie to przeszkadzało?Mam na oku jeszcze Razer Kraken + mikrofon zalman zm-mic1 - co o tym myślicie ?Superluxy HMC631 vs Razer Kraken ? - które lepsze ?Dodam, że mam małą głowę, ale duże uszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Oj tam, Carcharias nie są takie złe. Może trochę za drogie, jak na swoje możliwości, ale grają dość przyzwoicie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RockerJoy Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 @XeoN nie doczytałeś - ja napisałem Razer Kraken (nie pro), ta wersja słuchawek nie ma mikrofonu. Owszem, w wersji Pro mikrofon jest wbudowany.Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, ostatecznie kupuję Superluxy HMC631 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...