Kagex Posted February 19, 2020 Report Share Posted February 19, 2020 7 godzin temu, kamdo napisał: Filmik niezły, oglądałem pobieżnie[...] Co? 7 godzin temu, kamdo napisał: Tak z innej beczki zastanawiam się czy sensowne jest obecnie kupowanie mieszkania, ceny mieszkań wydają się wysokie. Ale czy jest szansa na to aby spadly? Co? Żarty, żartami. Zależnie od tego gdzie mieszkasz i co planujesz. Znając się na budowlance możesz znacząco podnieść wartość mieszkania i sprzedać z zyskiem; jeśli jednak czekasz na manne z nieba po zakupie jakiejś rudery i przeznaczeniu jej stricte na wynajem to będziesz słabo stał. Wedle mojej wiedzy możliwe nawet, że na minusie, choć co człowiek to sytuacja jak powiadają... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2real4game Posted February 19, 2020 Report Share Posted February 19, 2020 Wow, lużna jazda wraca (wiem, że tak naprawdę to nie, ale przynajmniej mogłem to napisać). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wies.niak Posted February 20, 2020 Report Share Posted February 20, 2020 Trzeba rozbujać te forum Kage, tja, zaginąłem przygnieciony dzieciakami Ale zapraszam na herbatkę. Weź Kath i wpadajcie - przekonacie się, że jeszcze dycham 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathai_Nanjika Posted February 20, 2020 Report Share Posted February 20, 2020 Przyjadę jak się ociepli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Albert Posted February 20, 2020 Report Share Posted February 20, 2020 Słowacki miał zatem rację; żywi nie powinni tracić nadziei! Z dawna niewidziani forumowicze! Chyba coś mi wpadło do oka (prawdopodobnie - określenie Garfielda - okruszek sentymentu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wies.niak Posted February 20, 2020 Report Share Posted February 20, 2020 To co, nieformalny zjazd u mnie w domu? Żona mnie zabije, ale co tam Kath, uwierzę jak Cię zobaczę, bo obiecujesz, a nie przyjeżdżasz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz Posted February 21, 2020 Report Share Posted February 21, 2020 to się pochwalę- wygrałem na fortunie 2400 przy wkładzie 4 zl xs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wies.niak Posted February 23, 2020 Report Share Posted February 23, 2020 prowadzisz ogólny bilans czy więcej wygrałeś, czy włożyłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordeon Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 grz wyjmie więcej niż wsadzi tylko gdy doczeka się potomka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilentBob Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 @lordeon przecież grz już dawno ojcem jest. Z poprzedniego związku i z obecnego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kagex Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 Dnia 20.02.2020 o 16:15, wies.niak napisał: Kage,[...] zapraszam na herbatkę. Weź Kath i wpadajcie - przekonacie się, że jeszcze dycham A kurcze żebyś wiedział. Szkoda tylko, że ja w kraju bywam gorzej/rzadziej niż na lekarstwo bo chętnie bym skorzystał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordeon Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 4 godziny temu, SilentBob napisał: @lordeon przecież grz już dawno ojcem jest. Z poprzedniego związku i z obecnego... A to przepraszam, myślałem (heh), że to forum przegrywum, gdzie nie łamie się 3 aksjo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilentBob Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 To forum umiera, jak jego "wartości" zresztą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Pearl Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Teraz pytanie jak długo będzie wisieć w Internecie FA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz Posted April 29, 2020 Report Share Posted April 29, 2020 Jak się skończą wypowiedzenia w CDA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chances Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 (edited) No coż, nie dotyczy to tylko tego forum ale ogónie wielu innych. Tak na marginesie to czy planujecie w tym roku jakiś wypad w jakieś miejsce w Polsce? Sam raczej już nie planuję podrózy zagranicznych bo wolę poczekać aż się uspokoi co nie znaczy, ze nie chciałbym się zrelaksować w jakimś fajnym miejscu w Polsce Chciałbym odwiedzić na pewno Mazury Góry Świętokrzyskie Może Zakopane? Ciekawi mnie również tor kajakowy w Drzewicy https://www.m-canoe.pl/blog/posty/rafting-po-polsku-czyli-splyw-torem-kajakowym-w-drzewicy Edited May 8, 2020 by chances Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...