Abyss 6,784 Report post Posted December 7, 2016 Teraz już nawet nie można powiedzieć, że kupuje się pismo dla pełniaków, bo zostały jedynie kody do czołgów i pierdoły pokroju plakatów i kalendarzy. 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sermaciej 6,721 Report post Posted December 7, 2016 bardzo ładny plakat, pragnę Quote Share this post Link to post Share on other sites
2real4game 579 Report post Posted December 7, 2016 Znając jakość papieru, na którym drukowane są plakaty, to chyba bym wolał kupić podobny plakat gdzie indziej. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nerf0 7,276 Report post Posted December 7, 2016 Plakat byłby nawet fajny gdyby nie to całe "w kinach od 15 grudnia". Drugi plakat też byłby fajny gdyby nie było na nim kalendarza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yojc 17,319 Report post Posted December 8, 2016 Dzisiaj mamy pogodę niespodziankę Quote Share this post Link to post Share on other sites
b3rt 3,944 Report post Posted December 8, 2016 Plakaty z czasopism są tragiczne bo poskładane w kostkę i brzydko wyglądają na ścianie. Nawet jak się jakimś cudem uda je wyprostować to i tak ślady po zagięciach zostają. @voda22 Nie masz w pobliżu jakiegoś kina które nie jest sieciówką? Takiego normalnego? Jak masz to przejdź się tam, wymyśl jakąś fajną bajkę i jak dobrze pójdzie to wyjdziesz obładowany plakatami i możliwe że jakiś gadżet się jeszcze trafi. Ja tak robiłem za czasów gimnazjum-technikum i mówiłem że prowadzimy szkolne koło filmowe i szukam plakatów do naszej salki. Zawsze trafiło się kilka różnych, nawet z nadchodzących premier, a przy okazji jeszcze można było miło o filmach porozmawiać. Ale to w sumie zależy od pracowników kina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Devius 4,281 Report post Posted December 8, 2016 (edited) 20 godzin temu, voda22 napisał: W najnowszym CD-Action będzie plakat z Łotra 1. I tutaj jest problem, bo to jedyna rzecz na której mi zależy. Mogę założyć się, że będą chodziły na Allegro po 15 zł lub więcej. Wielka szkoda, że w tym roku Multikino nie wyszło z inicjatywą jak rok temu, gdy pokazało się bilet na Przebudzenie Mocy, otrzymywało się plakat. Ech, z Łotra też bardzo bym chciał mieć, muszę coś w tym kierunku zacząć robić. A ja kupię dla plakatu. Chociaż pewnie i tak od znajomej, która pracuje w kinie dostanę kinowy. #ktobogatemuzabroni Edited December 8, 2016 by Devius Quote Share this post Link to post Share on other sites
Abyss 6,784 Report post Posted December 8, 2016 Ten plakat nie jest nawet jakiś szczególnie dobry... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Deathroll2097 1,443 Report post Posted December 8, 2016 Ale jest napis Gwiezdne wojny, więc pewnie dlatego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Abyss 6,784 Report post Posted December 9, 2016 @Kathai_Nanjika Patrz jaką fajną świąteczną taksówkę dzisiaj na reddicie zobaczyłem. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kathai_Nanjika 5,738 Report post Posted December 9, 2016 Łał, jak chamsko. :< 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
grz 1,069 Report post Posted December 9, 2016 Przejechałbym się taką taxi: + 5 szpanu,+5 męskości, +5 cm Quote Share this post Link to post Share on other sites
nerf0 7,276 Report post Posted December 9, 2016 chyba +3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sermaciej 6,721 Report post Posted December 10, 2016 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SilentBob 2,090 Report post Posted December 10, 2016 Kijowo, najbliżej do multikina mam do katowic. A tam Kath straszy, to boję się jeździć. Łatwiej będzie kupić najnowszy numer CDA z tym plakatem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kathai_Nanjika 5,738 Report post Posted December 11, 2016 ZAPRASZAM, ZAPRASZAM. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZygfrydQ 943 Report post Posted December 11, 2016 @SilentBob zapraszam do Tychów, Kath tu nie zagląda, a kino też jest Quote Share this post Link to post Share on other sites
Devius 4,281 Report post Posted December 11, 2016 9 godzin temu, SilentBob napisał: Kijowo, najbliżej do multikina mam do Bydgoszczy. A tam śmierdzi i jest okropnie, to boję się jeździć. Łatwiej będzie kupić najnowszy numer CDA z tym plakatem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
[Ekspert] 47 6,245 Report post Posted December 11, 2016 1 godzinę temu, voda22 napisał: Ej, w sumie to powinni wprowadzić w sieciówkach sale dla osób, które nie będą jeść i pić. To proponuję jeszcze takie, gdzie ludzie nie będą wychodzić na sranie i sikanie. Mi z kolei szelest opakowań, szmer itp. w ogóle nie przeszkadzają w kinie. Inna sprawa, że jeszcze nie spotkałem się z naprawdę ordynarnym zachowaniem na sali. Natomiast wszelkie dźwięki, czy ruchy inne niż w filmie, traktuję po prostu jako część składową seansu kinowego. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Abyss 6,784 Report post Posted December 11, 2016 1 godzinę temu, voda22 napisał: Zapach popcornu zawsze mnie odrzuca but why Quote Share this post Link to post Share on other sites
[Ekspert] 47 6,245 Report post Posted December 11, 2016 Da się sprawdzić, kto napisał posta nr 300 000 w luźnej? Toż to wspaniały kamień milowy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SilentBob 2,090 Report post Posted December 11, 2016 jak będzie "penis", to nie będzie to kamieniem milowym. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sermaciej 6,721 Report post Posted December 11, 2016 10 minut temu, SilentBob napisał: jak będzie "penis", to nie będzie to kamieniem milowym. jeśli twój nie jest jak kamień, to przykro mi 11 minut temu, 47 napisał: Da się sprawdzić, kto napisał posta nr 300 000 w luźnej? Toż to wspaniały kamień milowy. lepiej 333 333 Quote Share this post Link to post Share on other sites
yojc 17,319 Report post Posted December 11, 2016 17 minut temu, 47 napisał: Da się sprawdzić, kto napisał posta nr 300 000 w luźnej? Toż to wspaniały kamień milowy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
[Ekspert] 47 6,245 Report post Posted December 11, 2016 dziękuję yojc, na ciebie zawsze można liczyć Quote Share this post Link to post Share on other sites