FIZID Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Panowie pytanie. Windows 7 Ultimate. Gram sobie lola. Po chwili wyskakuje mi z lola i poprostu nic , pulpit i na pasku lol. Jest to dość problematyczne i nie wystepuje tylko na lolu ale też na innych grach. Oraz chciałbym spytać jak pozbyć sie reklam , które ciągle wyskakują podczas grania itd. Zazywczaj wywala do nowego okna i sie pojawia. Problematyczne jest też , że to też potrafi wywalić z ekranu do pulpitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Ok, najpewniej infekcja:1. Wykonaj skan programem AdwCleaner.2. Przeskanuj system programem Malwarebytes' Anti-Malware.3. Ściągnij i uruchom program OTL. We wszystkich sekcjach zaznacz opcję Użyj filtrowania do tego zaznacz opcje Infekcja LOP oraz Infekcja Purity i kliknij przycisk Skanuj.Wrzuć na forum wszystkie wygenerowane logi (po jednym z Malwarebytes' oraz AdwCleanera i dwa z OTL). Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIZID Posted November 20, 2013 Author Report Share Posted November 20, 2013 Oto logiMBAM-log-2013-11-20 (16-45-09).txtAdwCleanerS0.txtOTL.Txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Jeszcze drugi log z OTL (extras.txt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIZID Posted November 20, 2013 Author Report Share Posted November 20, 2013 Ostatni logExtras.Txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Ok, AdwCleaner usunął rzeczy, które najwięcej mieszały.Przeinstaluj Firefoksa i Flash Playera. Następnie jeszcze raz wygeneruj log z OTL i wrzuć go na forum (tym razem tylko OTL.txt).Wiesz co to jest?C:\Users\Donaj\AppData\Local\Torpedo\Torpedo.exeUżywasz Pando Media Booster?Tak swoją drogą instalowanie programów do C:\Users\Donaj\AppData\Local\ nie jest najlepszym pomysłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIZID Posted November 30, 2013 Author Report Share Posted November 30, 2013 Problem z reklamami i wyskakiwaniem rozwiazany. Dzięki . I mam jeszcze jeden problem. Z dysku C ciągle wyżera mi sie miejsce . Wczoraj usuwałem coś było 3,5 gb teraz jest 1,41 gb. Jakieś rozwiązanie istnieje ? Ps. Przperaszam ze tak dlugo ale mialem problem z netem. Link to comment Share on other sites More sharing options...