michaloza Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Witam.Od jakiegoś czasu mam problem z uruchomieniem niektórych gier i aplikacji. Za każdym razem gdy próbuje włączyć (Neverwinter, LoL, WoT, Skype itd.) zawsze wyskakuje ten sam błąd : Program xxx przestał działać. Odinstalowanie i zainstalowanie nic nie pomogło. Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Powodów może być kilka.Po pierwsze- sprawdzałeś czy nie masz wirusów?Nie usuwałeś ostatnio coś z systemu lub czy go nie czyściłeś np. CCleanarem?Spróbuj uruchomić programy w trybie administratoraNapisz jeszcze jaki masz system Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaloza Posted November 20, 2013 Author Report Share Posted November 20, 2013 Mam Win7, avastem sprawdzałem i nic nie wykrył, nic nie czyscilem, z administratora to samo wyskakuje.Nie wiem czy to istotne ale dziwne jest to, że za każdym razem gdy wyłączam komputer, to system instaluje jakieś aktualizacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...