plrybak Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Witam ostatnio kupiłem kartę graficzną i dostałem oto kod: http://www.nvidia.pl/object/free2play-bundle-pl.html Chętnie go wymienię ponieważ nie gram w żadną z tych gier. Może być wymiana poprzez forum lub osobiście w warszawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SasWickas Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Nie wiem czy jesteś zainteresowany na wymiane na kody gier Steam. Mam kilka powtórek:Serious Sam HD Seceound Encounter z Humble Bundle(ale głowy nie dam czy wciąż jest aktywny po doniesieniach o wyłudzeniach kluczy z konta jakimś oprogramowaniem oraz sprzedarzą lewych kluczy na steamtrade przez twórce tego oprogramowania)Two Worls II z Indie GalaSPAZ z Bundle StarCrusader King z Bundle StarShelter z Groupees,Pid z GroupeesDead to Spies: Gold z GroupeesMen of War: Red tide z GroupeesMen of War: Condemned Heroes z GroupeesMoge zgodzić się na wymiane trzech gier jesli bedziesz zainteresowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...