stasiek19 Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Ile pamięci, zajmuje gra Mortal Kombat Arcade Kollection, na platformie steam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Tak trudno kliknąć "Instaluj" i zobaczyć, że zajmuje 601 MB ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasiek19 Posted November 18, 2013 Author Report Share Posted November 18, 2013 nie mam tej gry, a jeśli ci wiadomo, (chyba kilkanaście razy ci mówiłem) net mam ograniczony. A pytam bo nie wiedziałem czy kupić. Ale na taki rozmiar gry mogę sobie pozwolić. Thx. Powidz mi jeszcze tylko czy poprawiono błędy z początkowych wersji (przemierowe recki, jakoś nie przekonują) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrownik320 Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 No tak ale czy masz czy nie masz to wszystko jedno możesz w końcu wpisać również w googlach albo nawet na steam wyszukać i na dole masz wymagania sprzętowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasiek19 Posted November 18, 2013 Author Report Share Posted November 18, 2013 No dobra, dzięki za odpowiedzi. Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...