kamilozo Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Witam, mam do sprzedania ok 60 sztuk płyt winylowych. Możliwy odbiór osobisty w okolicach Gliwic bądź Oświęcimia (taką formę preferuję z racji wagi towaru). Dodatkowo dorzucam do tego ok. 30 tzw. pocztówek muzycznych. Najchętniej sprzedałbym od razu całość, żeby nie biegać zbyt często na pocztę, jednak mogę rozważyć też inne warianty (czekam na propozycje cenowe). Ponżej znajduje się lista winyli (pocztówek nie ewidencjonowałem, traktuję je jako gratisy). W razie potrzeby mogę wrzucić fotki wybranych płyt Prince - Purple Rain (Prince And The Revolution)Big Cyc - Z partyjnym pozdrowieniem. 12 hitów w stylu lambada hardcoreKobranocka - Sztuka jest skarpetką kulawegoBack-Stage Pass - Various ArtistsOddział Zamknięty - Oddział ZamkniętyOddział Zamknięty - Reda NocąRezerwat - RezerwatSting - Nothing Like The SunThe Police - Ghost In The MachineRóże Europy - Krew Marilyn MonroeFormacja Nieżywych Schabuf - Wiązanka Melodii MłodzieżowychDeuter - 1987Klaus Schulze & Rainer Bloss - Dziekuje Poland Live '83Francis Goya - Francis Goya (Melodia, USSR)Krzysztof Klenczon - Krzysztof Klenczon i Trzy KoronySchlager - Magazin 3Schlager - Treffer2 plus 1 - Easy Come Easy GoIrena Santor - Kolędy i PastorałkiMazowsze Śpiewa KolędyStanisław Grzesiuk - Nie masz cwaniaka nad WarszawiakaDream Express - Just Wanna Dance With YouDresdner Kreuzchor - Weihnachten Mit Dem Dresdner KreuzchorSchlager - 1971Przygody Koziołka Matołka (część III/IV)Przygody Piotrusia PanaO Krasnoludkach i o Sierotce MarysiKsiężniczka na Ziarnku GrochuPora na TelesforaZaczarowany LasKopciuszekTuwim - Wiersze dla dzieciTomcio PaluchJerzy Ficowski - Dom w którym śmieszy (wiersze dla dzieci)Trio EpresPaństwowy Zespół Pieśni i Tańca Sląsk - Pieśni i PastorałkiSyrius - Széttört álmokChick Corea - The Mad HatterWiesław Ochman - Kolędy PolskieSBB - Memento z banalnym tryptykiemAmiga Express 1970Kolędy - Various ArtistsTeresa Żylis Gara - Kolędy PolskieJacek Skubikowski - Wyspa DzikichJacek Skubikowski - Złe SłowaPoznańskie Słowiki - Hej Kolęda, KolędaCountry Roads - The Geoff Love Country SingersNico - The Blue AngelGanned Heat - Sunset 2 SuperpackDo the Twist! with Ray CharlesAt Home - the Quare FellasThin Lizzy - Renegade20 England's Top Smash HitsPatti Smith - Dream Of LifeBielszy Odcień BlusaLeonard Cohen - Ballady Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilozo Posted December 4, 2013 Author Report Share Posted December 4, 2013 Skaczemy do góry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shortyy Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Chętnie odkupiłbym parę ciekawych wosków. Jednak wolałbym wiedzieć jaki przedział cenowy ci odpowiada. Link to comment Share on other sites More sharing options...