BatonikMajestik Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 NIe mogłem nigdzie znaleść jakiechś profesionalnych opinii, więc proszę eksperta lub znającego się użytkownika, który miał i używał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Tematy o zakupach peryferiów zakładamy w dziale "Peryferia komputerowe, sprzęt multimedialny".Wątek przeniosłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BatonikMajestik Posted November 18, 2013 Author Report Share Posted November 18, 2013 Chodzi o to, że mam 15k tzw. pkt. PayBack i mam do wyboru 2 headsety - ten i to coś http://www.payback.p...8712/index.htmlMoże w ten sposób czy ktoś wie, które były by lepsze bo za free to bym chętnie wziął bo nie mam teraz. Btw co do poprzedniego pana. Czy da się w tym grać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePL Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Jeżeli ci zależy na dobrych słuchawkach, zbieraj sobie punkty na odkurzacz czy coś a kup sobie jakieś fajne słuchawki, jest wiele dobrych modeli nawet do 100 zł - zależy czego oczekujesz, do jakich zastosowań, do czego je podłączyć itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BatonikMajestik Posted November 18, 2013 Author Report Share Posted November 18, 2013 Dobra to poproszę o model do słuchania muzyki, do gier lub jakieś dobre połączenie w jednym. Myślę, że mogę wydać do 150, może 200zł. Kilka modeli jeśli można. Ja używam jedynie tych z nausznikami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BatonikMajestik Posted November 19, 2013 Author Report Share Posted November 19, 2013 Nie mam integry, nie jestem szalony - 4 karty graficzne w jednej.Dzięki za pomoc temat zamykam i zaraz robie nowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePL Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Autor wyraźnie zaznaczył, że ma do wyboru te 2 pary i na nie chce wydać punkty. Co tu jest niezrozumiałe?oh, oh, oh i po co spinasz? Wiem co autor napisał i po prostu poleciłem inną opcję. Punkty można zawsze wydać na coś innego czy zbierać na odkurzacz Jak widzisz autorowi pomysł się spodobał więc o co chodzi.Co do słuchawek, jakiej autor słucha muzyki i czego oczekuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...