mrfe Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Krótka piłka - jak mogę usunąć przedmiot z ekwipunku? Korzystam z klawiatury i myszki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaker Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Nie da się usunąć przedmiotu. Możesz go wyrzucić na ziemię lub przenieść do bottomless box. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrfe Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 Właśnie o wyrzucenie na ziemię mi chodziło (nie wyraziłem się zbyt precyzyjnie -_-)!Przestukałem wszystkie klawisze na klawiaturze i nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Już średnio pamiętam ale czy jak próbujesz użyć przedmiotu, to nie otwiera się okno z wyborem "Użyj" i "Upuść"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrfe Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 Niestety nie :<EDIT:Ok, problem rozwiązany - nie zauważyłem, że jest osobne menu do przeglądania przedmiotów T_TDzięki za odzew Link to comment Share on other sites More sharing options...