Asachi Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Witam. Wczoraj mój komputer wrócił z naprawy i okazało się, że wymienili mi kartę graficzną na GeForce GT 440. Wyskoczył mi komunikat, że są dostępne nowe sterowniki więc pobrałem je. Gdy chciałem je zainstalować to wyskoczyło mi coś takiego:Ktoś wie, czy mogę w inny sposób zainstalować te sterowniki, bo te które aktualnie posiadam są trochę przestarzałe? Posiadam WIndowsa XP Home Edition z SP3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Przecież masz przycisk "Mimo to kontynuuj" - więc w czym problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asachi Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 Gdy dałem mimo to kontynuuj to instalacja doszła mniej więcej do połowy i wywaliło mi Blue Screena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asachi Posted November 17, 2013 Author Report Share Posted November 17, 2013 Czy ktoś potrafi mi pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...