Szelmaq Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Potrzebuje dobrej klawiatury za około 100 zł, ale nie ukrywam ze im mniej tym lepiej. Musi ona:-byc szybka, tak bym mogl naparzac szybko w dwa klawisze (wiecej nie potrzeba) chodzi o to bym mogl streamowac.-miec podkladki pod nadgarstki-byc na usb - klawa pod lapkaNarazie wybralem 4 mniej wiecej pasujace:Genius KB-G265:Logitech :: K290 Comfort KeyboardArt Lumina Touch AK-64 USBNatec Genesis RX 55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Zobacz Gigabyte Force K3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szelmaq Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 Poczytałem troche o Gigabyte force K3 i nie jestem do niej zbyt przekonany.Rozbieżnosc bierze sie z tego ze uzywam wielu roznych klawiatur, wiec to nie jest zaden problem, chociaz skok moze byc problemem. Chetnie bym sprawdzil te klawiatury, tylko w jaki sposob? Dostepne sa tylko poprzez sklepy internetowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafioza02 Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 W cenie do 100zł można polecić jeszcze Genius Imperator. Zmienne podświetlenie i makra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szelmaq Posted November 17, 2013 Author Report Share Posted November 17, 2013 Nie prawda... Logitecha i Geniusa widywałem w MM.Ok dzieki, skocze do MM i zobacze. Zobacze tez klawiatury co napisaliscie i dam znac jak co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opENDfist Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Do 100zł dobra jest także A4Tech X7 G800V. Jednak eksperci już się wypowiedzieli, więc nie będę tego podważać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sagitarius587 Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 W cenie do 100zł można polecić jeszcze Genius Imperator. Zmienne podświetlenie i makra.Tylko że w cenie do 100 zł ta klawiatura nie ma podświetlania. Link to comment Share on other sites More sharing options...