sebaxp Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Cześć od jakiegoś czasu mam bardzo duży ping,i podczas gry skacze on do 200.Lecz na speedteście pokazuje zupelnie inaczej co mozecie zobaczyć poniżej.Czy wie ktoś może jak mi pomoć?Speedtest:http://www.speedtest.pl/test/71944731 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rwL723 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Słaby internet, lub jakieś programy działające w tle obciążają ci neta. Powyłączaj wszystko co się da, i wtedy spróboj.PS. Jeżeli chcesz otrzymać pomoc, to może wysil się bardziej i dokładnie opisz problem? Czego już próbowałeś, od kiedy tak jest, itd...Mam duży ping w CS dochodzący do 200, pomóżcie. No proszę Cię... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebaxp Posted November 15, 2013 Author Report Share Posted November 15, 2013 Nie może być slaby internet ponieważ z dnia na dzień się coś podziało i mi tak skacze,co do programów myślisz że nie próbowalem? ja cie też prosze chcesz sie wypowiedzieć a nie potrafisz pomóc to sie nie wypowiadaj, Link to comment Share on other sites More sharing options...