seba Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Witam. Dzisiaj pierwszy raz kupiłem jakieś gry poprzez Humble Bundle, dostałem maila itd itd. Musze się zalogować na poprzez przeglądarkę żebym mógł dostać kody na Steama, jednak gdy próbuje to zrobić wyskakuje mi tylko suchy komunikat iż "Nieprawidłowe dane logowania.", choć używam tych samych co logując się normalnie na Steama (na pewno używam dobrego loginu i hasła!). Ma tkoś jakieś pomysły? Bo bardzo chciałbym zagrać w Batmana, The Lord of the Rings: War in the North, FEARa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khalim Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Musisz założyć konto na HUMBLE BUNDLE i właśnie na to konto się zalogować. Potem masz możliwość podłączenia swojego zamówienia (jeśli zgadza się e-mail), do nowo założonego konta.Tam odczytujesz cd-key'e które następnie możesz aktywować w STEAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba Posted November 14, 2013 Author Report Share Posted November 14, 2013 Sytuacja opanowana, dzięki! temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...